091 541 8810 info@tenisit-stridona.hr

Tenisit rinfuza

Naslovnica » Proizvodi » Tenisit rinfuza

Naš proizvod također možete dobiti u rasutom stanju koje je najpogodnije za izgradnju novih terena, kao i ako imate spremnik za skladištenje tenisita.

Najjeftiniji način kupnje tenisita je u rasutom stanju.

Tenisit isporučujemo po m3, po želji kupca.

Robu možete preuzeti putem našeg transporta, a naravno da ga možete i sami organizirati o Vašem trošku. Naš interes je da kupac dobije najpovoljniju cijenu na obostrano zadovoljstvo.

Dimenzije pakiranja: rasuto stanje
Masa: 1 m³

Granulacija: 0-1 mm, 0-2 mm, 0-3 mm, 0-5 mm
Namjena: za tenis​, badminton​ i bejzbol terene, ​boćališta ,​atletske staze​,​ ​u ​građevin​i i ​hortikultur​i​
Skladištenje: u hladu, zaštiti od sunca

OSTALI PROIZVODI

Vreća 25 kg

Tenisit u vrećama je zanimljiv radi lakšeg i praktičnijeg skladištenja, te radi nepotrebnog rasipavanja. Vreće su sa dodatkom aditiva protiv UV zračenja te proizvođač garantira postojanost PVC-a, ukoliko se korisnici pridržavaju uputstva.

SAZNAJ VIŠE

Jumbo vreće

Zbog lakšeg transporta kod gradnje novih terena, gdje dobava nije moguća u rinfuzi, nudimo tenisit u jumbo vrećama težine 1 tone. Jumbo vreće se isporučuju na paleti, pa je transport omogućen bilo kojim strojem i viličarom.

SAZNAJ VIŠE

Biogranule 25 kg

Za cvijeće, ukrasno grmlje i voćke. 100% prirodni i ekološki proizvod bez umjetnih dodataka. Bio razgradiva, oslobađa kvalitetne hranjive elemente. Koristi se kao hidrokultura u cvjećarstvu i agrokulturi kao zaštita za zadržavanje vlage.

SAZNAJ VIŠE

Share This