091 541 8810 info@tenisit-stridona.hr

Proizvodnja tenisita

Naslovnica » Proizvodnja

Proizvodnja tenisita se odvija u zatvorenom prostoru proizvodne hale u Varaždinu usitnjavanjem nove kvalitetne lom opeke pomoću novog, modernog i automatiziranog postrojenja.
Naš proizvod je namjenjen za zemljane tenis terene, bejzbol terene, boćališta, bacališta kugle, atletske staze, koristi se u građevini te hortikulturi, a zovemo ga službeno TENISIT.
Rad postrojenja nadzire voditelj proizvodnje koji vodi brigu o kontinuiranoj granulaciji i kvaliteti. Na taj način dobivamo konstantan proizvod visoke kvalitete u što se možete i sami uvjeriti.
Proces proizvodnje odvija se u zatvorenom i suhom prostoru tako da u svako godišnje doba, pa i zimi možete dobiti kvalitetan TENISIT.
Tenisit proizvodimo već dugi niz godina i imamo zadovoljne,  stalne kupce duž cijele Hrvatske i nadaleko van njenih granica. Izvozimo tenisit u Sloveniju, Austriju, Mađarsku, Češku, Poljsku, Slovačku, Latviju, Grčku, Rusiju, Tursku, Kazakstan, Moldaviju, Belgiju i u druge zemlje.

Vreća 25 kg

Tenisit u vrećama je zanimljiv radi lakšeg i praktičnijeg skladištenja, te radi nepotrebnog rasipavanja. Vreće su sa dodatkom aditiva protiv UV zračenja te proizvođač garantira postojanost PVC-a, ukoliko se korisnici pridržavaju uputstva.

SAZNAJ VIŠE

Biogranule 25 kg

Za cvijeće, ukrasno grmlje i voćke. 100% prirodni i ekološki proizvod bez umjetnih dodataka. Bio razgradiva, oslobađa kvalitetne hranjive elemente. Koristi se kao hidrokultura u cvjećarstvu i agrokulturi kao zaštita za zadržavanje vlage.

SAZNAJ VIŠE

Jumbo vreće

Zbog lakšeg transporta kod gradnje novih terena, gdje dobava nije moguća u rinfuzi, nudimo tenisit u jumbo vrećama težine 1 tone. Jumbo vreće se isporučuju na paleti, pa je transport omogućen bilo kojim strojem i viličarom.

SAZNAJ VIŠE

Rinfuza

Tenisit također možete dobiti u rasutom stanju koje je najpogodnije za izgradnju novih terena, kao i ako imate spremnik za skladištenje tenisita. Rinfuza je najjeftiniji način kupnje tenisita je u rasutom stanju. Tenisit isporučujemo po m3.

SAZNAJ VIŠE

Share This