091 541 8810 info@tenisit-stridona.hr

Tenisit Stridona d.o.o.

Naslovnica » O nama

Tvrtka Tenisit STRIDONA d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge, osnovana je 2009.godine. Sjedište tvrtke se nalazi u Varaždinu kao i sama proizvodnja na adresi Ivane Brlić-Mažuranić 3, 42000 Varaždin.

Sa radom smo započeli 2009. god. i glavna nam je djelatnost proizvodnja tenisita. Proizvodimo tenisit granulacije od 0-1 mm, 0-2 mm, 0-3 mm, 0-5 mm i 4-8 mm​, te se trudimo da svojom kvalitetom, niskom i svima prihvatljivom cijenom zadovoljimo potrebe i želje kupaca.

Glavni nam je cilj, da svaki naš kupac bude u potpunosti zadovoljan sa našim proizvodom, te da nam se uvijek rado vrati.

Uvijek Vama na usluzi na obostrano zadovoljstvo djelatnici poduzeća Tenisit STRIDONA d.o.o.

Naš tenisit možete naručiti u raznim oblicima i pakiranjima

Vreća 25 kg

Tenisit u vrećama je zanimljiv radi lakšeg i praktičnijeg skladištenja, te radi nepotrebnog rasipavanja. Vreće su sa dodatkom aditiva protiv UV zračenja te proizvođač garantira postojanost PVC-a, ukoliko se korisnici pridržavaju uputstva.

SAZNAJ VIŠE

Biogranule 3 kg

Za cvijeće, ukrasno grmlje i voćke. 100% prirodni i ekološki proizvod bez umjetnih dodataka. Bio razgradiva, oslobađa kvalitetne hranjive elemente. Koristi se kao hidrokultura u cvjećarstvu i agrokulturi kao zaštita za zadržavanje vlage.

SAZNAJ VIŠE

Jumbo vreće

Zbog lakšeg transporta kod gradnje novih terena, gdje dobava nije moguća u rinfuzi, nudimo tenisit u jumbo vrećama težine 1 tone. Jumbo vreće se isporučuju na paleti, pa je transport omogućen bilo kojim strojem i viličarom.

SAZNAJ VIŠE

Rinfuza

Tenisit također možete dobiti u rasutom stanju koje je najpogodnije za izgradnju novih terena, kao i ako imate spremnik za skladištenje tenisita. Rinfuza je najjeftiniji način kupnje tenisita je u rasutom stanju. Tenisit isporučujemo po m3.

SAZNAJ VIŠE

Share This